h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Tütüncü, Antalya’da muhteşem bir karşılama ile karşılanıyor

Tütüncü, Antalya’da muhteşem bir karşılama ile karşılanıyor

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hakan Tütüncü, Ankara dönüşü Antalya havalimanında coşkulu bir karşılama ile karşılandı. Tütüncü, hayat arkadaşı ve ailesi tarafından kırmızı güllerle karşılandı ve konvoy eşliğinde AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na geçti. Burada yapılan konuşmalarda, Tütüncü'nün çalışkanlığı ve başarısı vurgulandı. Tütüncü ise Antalya'ya hizmet etme arzusuyla yola çıktıklarını belirterek, AK Parti teşkilatlarının durmadan çalışacağını ve zafer elde edeceklerini söyledi. Tütüncü, Kepez'in 15 yılda yapılan hizmetlerle güzelleştiğini ve AK Parti'nin gerçek belediyecilik anlayışını temsil ettiğini ifade etti. Seçim kampanyasında ise insanları incitmeden ve tartışmadan projelerini anlatacaklarını söyledi. Tütüncü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin hayallerini gerçekleştireceklerini ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mührünü Erdoğan'a teslim edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hakan Tütüncü, Ankara’dan dönüşünde havalimanında coşkuyla karşılandı. AK Parti Antalya Milletvekilleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı karşılama töreninde Tütüncü, “Birlikte Başarmaya Devam” yazılı otobüsle konvoy eşliğinde Antalyalılara selam verdi. Konuşmaların ardından Tütüncü ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

Tütüncü, karşılama töreninde yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta tarih yazmaya geliyoruz” diyen AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’in ardından, önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da Hakan Tütüncü’nün AK Parti’deki çalışkanlığı ve başarısından bahsetti. Çavuşoğlu, Tütüncü’nün Kepez’e yaptığı hizmetleri övdü ve onun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en uygun aday olduğunu söyledi.

Tütüncü’nün konuşmasından önce, Antalya’nın ulaşım ve yol sorunlarının ele alındığı bir video izlendi ve Tütüncü Antalyaspor bayrağıyla birlikte Antalyalılara seslendi. Tütüncü, AK Parti teşkilatlarına sürekli hareket hâlinde olmaları çağrısı yaparak, seçim sürecinde kötü sözler duyulmayacağını ve projelerini konuşacaklarını belirtti.

Kepez’de gerçekleştirilen büyük hizmetlerden bahseden Tütüncü, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının Türkiye Cumhuriyeti bayrağını daha yükseklere taşımak olduğunu ifade etti. Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için halka daha fazla hizmet etmek istediklerini ve en güzel adaylarla 19 ilçede başarılı olacaklarını söyledi.

Tütüncü ayrıca, seçim kampanyası süresince kötü sözler duyulmayacağını ve rakiplerine odaklanmak yerine, onların etrafındaki insanları da kazanmak istediklerini belirtti. Tütüncü, halka yaptıkları projeleri anlatacaklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye ve gelecek hayallerini aktaracaklarını vurguladı.

Tütüncü konuşmasını, “Bu kampanyanın özü, seçimi sandıkta kazanmadan önce sahada kazanmaktır. Sahada kazanmanın yolu da kalplere girmekten geçer” diyerek tamamladı ve kampanya sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mührünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edeceklerini söyledi.

Meral Akşener: “Bebek katillerinin övüldüğü bir TBMM, ‘Gazi Meclis’ olamaz”

Sıradaki haber:

Meral Akşener: “Bebek katillerinin övüldüğü bir TBMM, ‘Gazi Meclis’ olamaz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.