h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Uşak’ta MHP, yerel aday belirleme sürecinde hız kesmeden ilerliyor

Uşak’ta MHP, yerel aday belirleme sürecinde hız kesmeden ilerliyor

MHP Uşak İl Başkanlığı, 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Uşak Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan Oğuz Çakmak, Nükrettin Durmaz, İsmail Gündüz, Murat İtil ve Sezer Ateş aday adaylarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Aday adaylarından Sezer Ateş, Uşak'ı çağdaş ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için MHP Belediyeciliği ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Yörük Beyi olarak seçilen Mustafa Kartufan da MHP'den Meclis Üyesi aday adayı oldu ve Uşak ve Uşaklılara hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

“MHP Uşak İl Başkanlığı, yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uşak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Oğuz Çakmak, Nükrettin Durmaz, İsmail Gündüz, Murat İtil ve Sezer Ateş isimleri ile birlikte gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta ve yönetim kurulu üyeleri de toplantıya katıldı.

Aday adaylarından Sezer Ateş, yaptığı açıklamada, “Uşak’ı çağdaş ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için MHP Belediye Başkan aday adayı olarak çıktığımız bu kutlu yürüyüşte istişare toplantısını gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içinde MHP Belediyeciliği ile şehrimizi buluşturacağız” dedi.

Ayrıca, Hamali Harmandalı Yörükleri Derneği tarafından Yörük Beyi seçilen Mustafa Kartufan da MHP’den Uşak Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı.

Kartufan, Uşak ve Uşaklılara hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “Bu kutlu yürüyüşümüzde Yörüklerimle birlikte, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli başta olmak üzere İl Başkanımız Ümit Arslan ve yönetimine, tüm Uşaklı hemşehrilerime teşekkür ediyor, aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim bizi bu kutlu yolda muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: “Muğla hizmete susamış bir il”

Sıradaki haber:

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın: “Muğla hizmete susamış bir il”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.