h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Uzunöz Mahallesi’nde İlk Halk Buluşması Gerçekleştirildi

Uzunöz Mahallesi’nde İlk Halk Buluşması Gerçekleştirildi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Uzunöz Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasında mahalleliyle bir araya geldi. Fırıncıoğlu, belediyenin hizmetlerine kolay erişim sağlamak ve talepleri dinlemek amacıyla gerçekleştirilen bu buluşmaların ilki Uzunöz Mahallesi'nde yapıldığını belirtti. Başkan, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve talep ve önerilerini dinlediğini söyledi. Fırıncıoğlu, mahalleliye gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla başlattığı halk buluşmalarını sürdürüyor. İlk buluşma Uzunöz Mahallesi’nde gerçekleşti.

Fırıncıoğlu ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Uzunöz Mahallesi’ne giden Başkan Fırıncıoğlu, yapılan ve devam eden çalışmaları mahalle sakinlerine anlattı ve talep ve önerilerini dinledi. “Halk Buluşmaları” adını verdikleri bu etkinliğin amacının, vatandaşların belediyenin hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlamak ve onların talep ve önerilerini doğrudan yerinde dinlemek olduğunu belirtti. Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları”nı mahallelerde gerçekleştirerek çözüm odaklı hizmeti vatandaşların ayağına götürdüklerini söyledi. İlk buluşmanın Uzunöz Mahallesi’nde yapıldığını ve mahalle sakinlerinin taleplerini ve şikayetlerini bizzat yerinde dinlediklerini vurguladı.

Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

ABD Savunma Bakanı Austin’a Prostat Kanseri Teşhisi Konuldu, Hastaneden Taburcu Edildi

Sıradaki haber:

ABD Savunma Bakanı Austin’a Prostat Kanseri Teşhisi Konuldu, Hastaneden Taburcu Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.