h Dolar 34,1144 % 0.28
h Euro 38,1178 % 0.28
h Sterlin 45,4108 % 0.23
h Altın (Gr) 2.861,35 %1,15
h BIST100 9.968,49 %-0,07
a

Yatırımlarımızı hızla sürdüreceğiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Pamukluk Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisinin 80 milyon avroya mal olacağını ve hibe olarak 56 milyon avro aldıklarını belirtti. Seçer, gelecek 5 yıllık dönemde yatırımlara hızla devam edeceklerini ve Mersin'in altyapı çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Yol çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Seçer, liman bölgesindeki çalışmaların yanı sıra 2. Çevre Yolunun uzatılması ve 3. Çevre Yolunun devamının da yapıldığını aktardı. Seçer, yapılan çalışmalar sonucunda trafik yoğunluğunun azalacağını belirtti. Ayrıca, Erdemli Halinde yapılan çalışmaların tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde esnafın yerleşeceğini açıkladı. Kanalizasyon ve arıtma tesisleri gibi altyapı yatırımları hakkında da konuşan Seçer, önümüzdeki dönemde yapılacak yatırımların süratle devam edeceğini vurguladı. Gülnar'da da kanalizasyon ve arıtma çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 80 milyon avro bedeli olan Pamukluk Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisinin 56 milyon avrosunu hibe olarak aldıklarını belirterek, önümüzdeki 5 yıllık dönemde yatırımlara hızla devam edeceklerini duyurdu. Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısında yaptığı konuşmada, liman bölgesindeki çalışmaların yanı sıra yol yenileme ve kavşak düzenlemeleri gibi altyapı çalışmalarının da yapılacağını söyledi. Ayrıca, 2. Çevre Yolu ve Yenişehir 3. Çevre Yolu projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve Saya Park bölgesindeki trafik yoğunluğunun azalacağını belirtti. Başkan Seçer, yapılan çalışmaların halkın takdirini kazandığını ve Mersin’in ihtiyaçlarına en kaliteli ve uygun projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı. Ayrıca, Erdemli Halinin tamamlanarak depremzedelere hizmet vermeye başladığını ve önümüzdeki günlerde esnafların yeni alana taşınacağını söyledi. Önümüzdeki dönemde ise kanalizasyon ve arıtma tesisleri gibi altyapı yatırımları yapacaklarını ifade eden Başkan Seçer, Pamukluk Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisi için 56 milyon avroluk hibe aldıklarını ve gelecek 5 yılda hızlı bir şekilde yatırımlara devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Gülnar’da da kanalizasyon ve arıtma çalışmalarının sürdüğünü, Ilısu’dan içme suyu getirmek için projelerinin olduğunu belirtti.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: “(Bilecik Belediyesinin İYİ Parti’ye geçmesi) Kimin oy verdiği belli değilken öngörü üzerinden partimize yeni bir algı operasyonu yapılmasını yadırgıyoruz”

Sıradaki haber:

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: “(Bilecik Belediyesinin İYİ Parti’ye geçmesi) Kimin oy verdiği belli değilken öngörü üzerinden partimize yeni bir algı operasyonu yapılmasını yadırgıyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.