h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, İstanbul’da İmamoğlu’nun ikinci dönemine karşı çıkıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, İstanbul’da İmamoğlu’nun ikinci dönemine karşı çıkıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul'da ikinci İmamoğlu döneminin yaşanmaması gerektiğini söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir için ittifak konusunda henüz karar verilmediğini belirten Kılıç, adayların belirlenmesi konusunda da başka partilere danışmanın gerekli olmadığını ifade etti. Kılıç, AK Parti'nin ikinci bir İmamoğlu döneminin yaşanmamasını istemesi durumunda iş birlikleri için fedakarlık yapması gerektiğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul’da ikinci İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemeyenlere çağrıda bulundu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Kılıç, partisinin ittifak konusunda henüz karar vermediğini belirtti. Genel Başkanları Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın önümüzdeki günlerde kararlarını açıklayacağını söyleyen Kılıç, İstanbul, Ankara ve İzmir’de alınacak tavrın yetkili kurullarla istişare edildiğini ve son kararın Genel Başkanları tarafından açıklanacağını ifade etti. Ayrıca Kılıç, parti adayları hakkında karar verme sürecinde başka partilere danışmak gibi bir yükümlülükleri olmadığını vurguladı. Suat Kılıç, kadınların siyasette aktif rol alması gerektiğini belirtirken, Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın polemiklere konu yapılmasını doğru bulmadıklarını ifade etti. İstanbul’da ikinci bir İmamoğlu döneminin yaşanmaması gerektiğini dile getiren Kılıç, AK Parti’nin de iş birlikleri ve ittifaklar konusunda fedakarlıklar yapması gerektiğini söyledi.

BM Genel Sekreteri Guterres’ten Kızıldeniz’de barış çağrısı

Sıradaki haber:

BM Genel Sekreteri Guterres’ten Kızıldeniz’de barış çağrısı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.