h Dolar 34,2134 % 0.24
h Euro 37,1208 % 0.24
h Sterlin 44,6482 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,89 %0,85
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Yunus Baydar, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçildi ve halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Yunus Baydar, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçildi ve halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakı'nın Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Ankara dönüşünde coşkulu bir karşılama ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Baydar, meşaleler eşliğinde ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ardahan Üniversitesi kavşağında başlayan konvoyla parti binasına gelen Baydar, burada yaptığı konuşmada, ötekileştirme yapmadan hizmet ettiğini ve Ardahan'ı birlikte yöneteceklerini söyledi.

Ardahan’da Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Ankara dönüşünde coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde Cumhur İttifakı’nın Ardahan Belediye Başkan adayının Yunus Baydar olduğunu açıkladı. Baydar, eşi Filiz Baydar, Milletvekili Kaan Koç, AK Parti il Başkanı Ersin Yılmaz, MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Met ve partililerle birlikte meşaleler eşliğinde karşılanırken, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Ardahan Üniversitesi kavşağında yapılan karşılamanın ardından Baydar konvoy eşliğinde parti binasına ulaştı. Burada yaptığı konuşmada, siyasetteki önceki görevlerine değinen Baydar, hiç kimseyi ötekileştirmediğini ve hizmet ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkın desteğiyle bu görevi kendisine verdiğini belirten Baydar, “Bu şehri birlikte yöneteceğimizi bilin” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, engelli bir çocuğu ziyaret etti

Sıradaki haber:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, engelli bir çocuğu ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.