h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.

Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.

Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren bir yasayı onayladı. Bu yasa, Almanya'da yaşayan yabancıların daha kolay bir şekilde Alman vatandaşlığına geçmelerine ve var olan vatandaşlıkla birlikte çifte vatandaşlık hakkına sahip olmalarına imkan tanıyor. Bu adım, yabancı kökenli bireylere daha fazla fırsat sunarken aynı zamanda Almanya'nın uluslararası düzeyde cazip bir ülke olarak kalmasını hedefleyen bir adım olarak değerlendiriliyor.

Almanya Federal Meclisi, vatandaşlık sürecinin kolaylaştırılması ve çifte vatandaşlık seçeneğinin sunulmasıyla ilgili yasayı kabul etti.

AK Parti’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Arslan, sevimli karşılama ile karşılandı

Sıradaki haber:

AK Parti’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Arslan, sevimli karşılama ile karşılandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.