h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emriyle İstanbul’da Önemli Bir Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emriyle İstanbul’da Önemli Bir Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, İstanbul'daki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde 13 Ocak Cumartesi günü saat 14.30'da bir güvenlik toplantısı yapılacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı'nın başkanlığında gerçekleşecek toplantıya katılacaklar.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, 13 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir güvenlik toplantısı düzenleneceğini duyurdu. Altun, Sayın Cumhurbaşkanının başkanlığında gerçekleşecek olan toplantıya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın katılacağını belirtti.

UAD, soykırım davasının müzakerelerinin başladığını duyurdu

Sıradaki haber:

UAD, soykırım davasının müzakerelerinin başladığını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.