h Dolar 34,1529 % -0.06
h Euro 38,1517 % -0.06
h Sterlin 45,2734 % -0.55
h Altın (Gr) 2.869,76 %-0,17
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Süleymaniye Camii’nde düzenlenen İcazet Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ Gazze ve Filistin halkı başta olmak üzere zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz” dedi.

Süleymaniye Camii’nde düzenlenen İcazet Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ Gazze ve Filistin halkı başta olmak üzere zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleymaniye Camii’nde gerçekleşen İcazet Törenine katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada Gazze ve Filistin halkının yanı sıra diğer zulme maruz kalan kardeşlere dua ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleymaniye Camii’nde düzenlenen İcazet Töreni’ne katılarak önemli bir açıklama yaptı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Gazze ve Filistin halkının yanı sıra her türlü zulme maruz kalan tüm kardeşlerimize dualar ettiklerini belirtti. Bu sözler, Erdoğan’ın bölgedeki sorunlara duyarlılığını ve dayanışma mesajını göstermesi açısından önemli. Süleymaniye Camii’nde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, toplumun dikkatini çekmeyi başarmış ve haber sitelerinde de geniş yer bulmuştur. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyarlı söylemleri, zor zamanlarda birlik ve beraberlik çağrısı yapması nedeniyle takdir edilmektedir. Özellikle Gazze ve Filistin halkına yönelik yapılan dua, toplumda büyük bir etki bırakmış ve insanların duygusal bir tepki vermesine sebep olmuştur. Bu haber, okuyucuların ilgisini çekme potansiyeline sahip önemli bir gelişmeyi yansıtmaktadır.

Turhal Belediyesi, çevre dostu bir projeyi örnek olarak sunuyor.

Sıradaki haber:

Turhal Belediyesi, çevre dostu bir projeyi örnek olarak sunuyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.