h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül seçildi. Bu kararın ardından Beyazgül, seçim çalışmalarına başladı. Beyazgül, Şanlıurfa'da önemli projeler gerçekleştirmeyi ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. AK Parti'nin gösterdiği güvenle çalışmalara başlayan Beyazgül, Şanlıurfa halkının desteğini almayı amaçlıyor.

AK Parti adaylarını belirlemeye devam ediyor. Son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı da açıklandı ve adaylık Zeynel Abidin Beyazgül’e verildi. AK Parti’nin tercih ettiği Beyazgül, Şanlıurfa’da seçimlerdeki iddialı isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Şanlıurfa halkı da bu ismi merakla bekliyordu. Beyazgül’ün adaylık açıklaması ile birlikte seçim süreci daha da hareketlenmiş oldu. Şimdi gözler, diğer partilerin de açıklayacağı adaylara çevrildi. AK Parti’nin tercih ettiği Beyazgül’ün, Şanlıurfa’da nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. Hem AK Parti tabanı hem de diğer partilerin takipçileri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayları ve projeleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için sabırsızlıkla bekliyor. Bu seçimde Şanlıurfa halkı için önemli bir tercih olan Zeynel Abidin Beyazgül, büyük beklentilere sahip. Bakalım seçimlerde kim başkanlık koltuğuna oturacak? Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı, 31 Mart’ta sandıklardan çıkacak sonuçla belli olacak. Şanlıurfa’da seçim havası başlamış durumda, heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, belediye çalışanlarına operasyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Sıradaki haber:

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, belediye çalışanlarına operasyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.