h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • 2024 Kış Ligi Konvansiyonu başarıyla sonuçlandı

2024 Kış Ligi Konvansiyonu başarıyla sonuçlandı

WinterLegue Convention 2024, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyanın en etkili spor turizmi organizasyonu olan etkinlikte futbolun geleceği üzerine önemli konular masaya yatırıldı. Konuşmacılar, kadın futbolunun güçlendirilmesi, oyuncu transferleri ve sözleşme ihlalleri, yeteneklerin beslenmesi ve başarının teşvik edilmesi gibi konuları ele aldı. Ayrıca Türkiye'nin yatırımlarının artırılması gerektiği vurgulandı ve Türk futbolunun geciken ödemeler konusunda olumsuz etkilendiği belirtildi.

WinterLegue Convention 2024, Antalya’da Gerçekleştirildi

WinterLegue Convention 2024, Antalya’da 4. ve son gün etkinlikleriyle tamamlanarak futbol dünyasının geleceğine dair önemli mesajlar ve katkılar sunmuştur. Dünyanın en etkili spor turizmi organizasyonu olan WLC 2024, futbolun gelişimi için bir araya gelen uzmanlar tarafından birbirinden önemli konuları ele almıştır.

Kadın Futbolcuların Güçlendirilmesi Konuşuldu

LTT Sports Futbol Operasyonları’nın moderatörlüğünde gerçekleşen oturumda, Affa Kulüp Lisans Sorumlusu Elchin Mammadov, Arab Contractors Club Futbol Başkan Yardımcısı Hassan El Shamy, eski FIFA Kıdemli Yöneticisi Sarah Solemale ve Premier League Profesyonel Oyun Akademisi Denetçisi Çiğdem Türkan “Kadın futbolcuların güçlendirilmesi: sözleşmeler, kariyer fırsatları ve ötesi” başlığıyla bir araya gelerek kadın futbolunun gelişimi üzerine önemli mesajlar vermiştir. Konuşmalarda kadın futbolunun potansiyeli ve gelişim fırsatları hakkında vurgular yapılmış ve yatırımların artması gerektiği belirtilmiştir.

Oyuncu Transferleri ve Sözleşme İhlalleri Tartışıldı

Avukat Nur Dilara Güneysu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen bir diğer oturumda, FIFA Düzenleyici Uygulama Başkanı Jacques Blondin ve Spor Hukukçusu Alberto Ruiz De Aguiar Diaz Obregan bir araya gelerek “Oyuncu transferleri ve sözleşme ihlalleri” konusunu ele almışlardır. Konuşmalarda, kontratların istikrarlı ve tutarlı olmasının önemi vurgulanmış, sözleşmelerde yer alan maddelerin eksiksiz yerine getirilmesi gerektiği vurgulanmıştır. Ayrıca, Türk futbolunu olumsuz etkileyen geciken ödemelerin konuşulduğu oturumda, Türkiye’nin “gidilmemesi gereken ülkeler” arasında sayıldığına dikkat çekilmiştir.

Yeteneklerin Geliştirilmesi ve Başarıya Teşvik Edilmesi

WLC2024’ün son gününde Altınordu Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbeslerin moderatörlüğünde gerçekleşen oturumda, “Yetenekleri beslemek, başarıyı teşvik etmek” konusu ele alınmıştır. Panele Danışman Spor Profesyoneli Ioan Angelo Lupescu, Qarabağ FK Direktörü Aftandil Hajiyev ve Ümraniyespor Futbol Akademi Direktörü Fatih İbradi katılarak önemli mesajlar vermiştir. Panelde çocukların futbolda gelişimi için iyi antrenörler, iyi yöneticiler ve doğru bilgilere sahip eğitimcilerin önemine vurgu yapılmıştır. Ayrıca, yatırımların artırılması ve tesislerin geliştirilmesi gerektiği belirtilerek bir ülkenin futbol başarısının alt yapı ve akademilere bağlı olduğu vurgulanmıştır.

Bandırmaspor – Erzurumspor FK mücadelesi sonrası gelişmeler

Sıradaki haber:

Bandırmaspor – Erzurumspor FK mücadelesi sonrası gelişmeler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.