h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Emre Belözoğlu: “Beraberliğe sevinmiyorum”

Emre Belözoğlu: “Beraberliğe sevinmiyorum”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımının performansını değerlendirdi. İlk yarıda oyunlarının iyi olduğunu belirten Belözoğlu, ikinci yarıda ise oyunun dengeli geçtiğini söyledi. Beraberlikten memnun olmadığını ifade eden Belözoğlu, önlerindeki Fatih Karagümrük maçının önemine değindi. Takımının gelişimini ve oyuncularının arzu ve isteğini önemsediğini belirten Belözoğlu, hedeflerine yönelik bir oyun sergilemek istediklerini vurguladı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, takımının oyunun ilk yarısında üstünlüğü ele geçirdiğini belirtirken, ikinci yarıda ise oyunun dengeye geldiğini ifade etti. Ancak, beraberlikten memnun olmadığını dile getirdi.

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Y. Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, rakiplerinin çeşitli güçlüklerle karşılaşmış olsa da, kadro derinliği ve kaliteli oyuncuları olduğunu belirtti. Takımın hücumda sonuçlandırma sıkıntılarının devam ettiğini ve bunu düzeltmeleri gerektiğini vurguladı. Emre Belözoğlu, “İlk yarıda oyun dengesi bizim lehimize döndü. İkinci yarıda ise oyun biraz daha dengeli geçti. Ancak, beraberlik beni mutlu etmedi. Çarşamba günü Fatih Karagümrük ile oynayacağımız maçı kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımın gelişimi, arzuları ve istekleri benim için çok önemli. Kendi gücümüzün farkında olarak karşımızdaki takımları yenme hedefiyle oynuyoruz. Çarşamba günü de aynı şekilde mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Fatih Tekke: “Zorlu bir rakibe karşı galip gelerek 3 puanı aldık”

Sıradaki haber:

Fatih Tekke: “Zorlu bir rakibe karşı galip gelerek 3 puanı aldık”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.