h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ağrı’da hakem sorunu: Tüm futbol maçları ertelendi

Ağrı’da hakem sorunu: Tüm futbol maçları ertelendi

Ağrı İl Hakem Kurulu, TFF Merkez Hakem Kurulu'nun klasman listelerine tepki olarak istifa etti. Bu nedenle ildeki tüm amatör maçlara hakem atanamadı ve maçlar ertelendi.

Ağrı İl Hakem Kurulu, TFF Merkez Hakem Kurulu’nun klasman listelerine karşı çıkarak istifa etti. Bu nedenle Ağrı’daki tüm amatör maçlara hakem atanamadı ve maçlar ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan klasman listelerine Ağrı İl Hakem Kurulu tarafından tepki gösterildi. Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Erdinç Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Osman Sarı, Cumali Duru, Ahmet Yılmaz ve Mehmet Ali Alpaslan, MHK’nın kararlarını protesto etmek amacıyla istifa etmişlerdir.

İstifa kararının ardından Ağrı ili, 20 ve 21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılması planlanan tüm amatör maçlara hakem atayamamıştır. Bu durum ise maçların ileri bir tarihe ertelenmesine yol açmıştır. Ağrı İl Hakem Kurulu’nun istifasından sonra TFF’nin nasıl bir çözüm bulacağı merak edilmektedir.

Sivassporlu Rey Manaj’ın gol sayısı 14’e çıktı, başarı grafiği keskin bir şekilde yükseliyor

Sıradaki haber:

Sivassporlu Rey Manaj’ın gol sayısı 14’e çıktı, başarı grafiği keskin bir şekilde yükseliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.