h Dolar 34,2910 % 0.07
h Euro 37,0305 % 0.07
h Sterlin 44,3910 % -0.29
h Altın (Gr) 2.991,76 %-1,18
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Akın Arıcan Ayvalıkgücü Belediyespor’un Kadrosuna Katıldı

Akın Arıcan Ayvalıkgücü Belediyespor’un Kadrosuna Katıldı

Ayvalıkgücü Belediyespor, Talasgücü Belediyespor'dan forvet Akın Arıcan'ı transfer etti. Ayvalıkgücü Belediyespor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Talasgücü Belediyespor'dan forvet oyuncusu Akın Arıcan'ı renklerine bağladı. Akın Arıcan, yeni takımıyla 6 aylık sözleşme imzaladı ve antrenmanlara başladı. Ligin ikinci yarısında Ayvalıkgücü Belediyespor forması giyecek olan Arıcan, 18. haftada eski takımı Talasgücü Belediyespor'a karşı mücadele edecek.

Ayvalıkgücü Belediyespor, Talasgücü Belediyespor’dan forvet oyuncusu Akın Arıcan’ı transfer etti.

Ayvalıkgücü Belediyespor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Talasgücü Belediyespor ile aynı grupta mücadele ediyor ve Akın Arıcan’ı kadrosuna dahil etti. Akın Arıcan, yeni takımıyla 6 aylık bir sözleşme imzaladı ve antrenmanlara başladı. Akın Arıcan, ligin ikinci yarısından itibaren Ayvalıkgücü Belediyespor forması giyecek ve 18. haftada eski takımı Talasgücü Belediyespor’a karşı oynayacak.

Öğrenciler, Sarıgöl ilçesine sporda bir kupa daha kazandırdı

Sıradaki haber:

Öğrenciler, Sarıgöl ilçesine sporda bir kupa daha kazandırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.