h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar: “Gençler de Ronaldo gibi olmak istiyor” –> Gençler, Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar’ın verdiği bilgiye göre, Ronaldo gibi olmanın hayalini kuruyor

Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar: “Gençler de Ronaldo gibi olmak istiyor” –> Gençler, Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar’ın verdiği bilgiye göre, Ronaldo gibi olmanın hayalini kuruyor

Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar, Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transferiyle birlikte ülke futbolunun gelişmesinde köprü görevi gördüğünü belirtti. Ronaldo ve diğer oyuncuların vitrin oluşturduğunu ve gençlerin onların örnek almak istediğini söyleyen Salazar, çocuklara bu oyuncuların nasıl antrenman yaptığını ve nasıl beslendiklerini göstererek ilham kaynağı olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Suudi Spor Danışmanı Matthew Williams ise ülke genelinde tüm çocukların spor yapabilmesi için çalıştıklarını ve 300 spor kulübü hedeflediklerini söyledi. Williams, Suudi Arabistan Ligi'nin katılımı artırmayı ve diğer takımlarla arasındaki farkı kapatmayı amaçladıklarını ifade etti. Suudi futbolunun büyümeye devam edeceği vurgulandı.Özete giriş içi: Suudi Arabistan'da Ronaldo'nun transferinin ülke futbolunda büyük etkiler yarattığı belirtildi. Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar, Ronaldo ve diğer futbolcuların vitrin oluşturduğunu ve gençlere ilham kaynağı olduklarını vurguladı. Suudi Spor Danışmanı Matthew Williams ise ülke genelinde spor yapma imkanı sağlamayı hedeflediklerini ve katılımı artırmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar, Ronaldo’nun Suudi futboluna katkısından bahsederek, “Ronaldo’nun gelişiyle birlikte Suudi Arabistan futbolu adeta bir köprü görevi gördü. Ronaldo, Benzema, Malcom, Mitrovic gibi oyuncular vitrinde ve gençler için birer rol model haline geliyorlar. Bu oyuncular üst seviye vizyonlara sahip ve gençler de onlar gibi olmak istiyorlar” dedi.

Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası spor turizmi organizasyonu WinterLegue Convention 2024’ün üçüncü günü geride kaldı. Onside Assist Sports Management Kurucu Ortağı Kazım Şengönül moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Al Nassr FC Sportif Direktörü Marcelo Salazar, LTT Sports Bölgesel Ortak Fathi Abou El Gadaiel ve Suudi Spor Danışmanı Matthew Williams birbirinden önemli konuları ele aldı. Panelde, Suudi futbolunun geleceği ve rol modellerin önemi vurgulandı.

Salazar, panelde yaptığı konuşmada, Ronaldo’nun gelmesiyle birlikte tüm dünyanın gözlerinin Suudi Arabistan’a çevrildiğini belirtti. Salazar, “Ronaldo’nun gelişiyle birlikte Arabistan futbolunun gelişmesinde köprü rolü oynadım. Ronaldo, Benzema, Malcom, Mitrovic gibi oyuncular vitrinde ve birer rol model haline gelmiş durumda. Bu oyuncular üst seviye vizyonlara sahipler ve gençler de onların izinden gitmek istiyorlar. Çocuklarımıza antrenmanlarını, beslenmelerini nasıl düzenlediklerini göstererek, olmak istedikleri kişilere dönüşmeleri konusunda ilham veriyoruz. Sadece sahadaki oyun için değil, gençlerimizin gelişimi ve değişimi için bu örnekleri yakından görmek istedik. Bu gelişim sürpriz değildir, daha fazla ilham verecek futbolcular gelecektir. Bu durum, oyuncuların gelişimi açısından bir ilham kaynağı olacaktır” şeklinde konuştu.

Suudi Spor Danışmanı Matthew Williams ise konuşmasında, hedeflerinin kolay olmadığını ve bilinçli bir şekilde zorlu hedefler belirlediklerini ifade etti. Williams, “300 spor kulübü hedefimiz var ve bu hedef kolay bir hedef değil. Tüm Suudi çocukların her spor branşında aktif olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Suudi Arabistan Ligi, pandemi öncesinde ve pandemi sonrasında şekillenebilecek bir ligdir. Ülke olarak katılımı artırmak istiyoruz ve mimari anlamda güçlenmek istiyoruz. Neymar, Ronaldo, Benzema’nın geleceği ve oynayacağı söylendiğinde herkes gülerdi 4 yıl önce. Ancak iyi bir yönetimle gösterilen ilgi ve ülke içindeki oyuncuların da kendini geliştirmesiyle bu ilerlemeler kaydedildi. Tepede bulunan 5 takım ile diğer takımlar arasındaki uçurumu kapatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den Galatasaray’a çağrı: “Birlikte hareket etme zamanı”

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’den Galatasaray’a çağrı: “Birlikte hareket etme zamanı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.