h Dolar 34,2254 % 0.3
h Euro 37,1495 % 0.3
h Sterlin 44,6616 % 0.53
h Altın (Gr) 2.983,92 %1,02
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Spor
  • Alaca Önder, voleybol turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu

Alaca Önder, voleybol turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu

Çorum'un Alaca İlçesi'nde düzenlenen geleneksel voleybol turnuvasında Alaca Önder ile Kağızman Gençlik spor takımları arasında oynanan final müsabakası büyük bir ilgiyle karşılandı. Alaca Önder, 3-2'lik skorla galip gelerek kupanın sahibi oldu. Kaymakam, belediye başkanı ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı törenle dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Çorum’un Alaca İlçesi’nde, belediye tarafından her yıl düzenlenen geleneksel voleybol turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Alaca Önder ile Kağızman Gençlik spor takımları arasında oynanan final müsabakası, vatandaşların büyük ilgisini çekti. Alaca Önder, 3-2’lik bir skorla kazanarak kupanın sahibi oldu.

Final müsabakasına Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan ve Uğur Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan, MHP İlçe Başkanı İsa Duru, MHP Belediye Başkan adayı Şerif Arslan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve birçok spor sever katıldı. Müsabakanın sonunda, dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

ALG Spor, Patricia Seteco’nun hat-trick yaptığı maçta Amedspor’u 3-2 mağlup etti

Sıradaki haber:

ALG Spor, Patricia Seteco’nun hat-trick yaptığı maçta Amedspor’u 3-2 mağlup etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.