h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Alanyaspor, Samsunspor karşılaşması için son düzlüğe girdi

Alanyaspor, Samsunspor karşılaşması için son düzlüğe girdi

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda yarın Samsunspor ile mücadele edecek. Takım, teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Isınma, pas ve taktik çalışmalarıyla geçen antrenman sonucunda, Alanyaspor yarın saat 17.00'de Samsunspor'u ağırlayacak.

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Yarın Samsunspor ile karşılaşacak olan takım, bu akşam yapılan antrenmanla son dokunuşları yaparak maça hazır hale geldi.

Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, Teknik Direktör Fatih Tekke nezaretinde oyuncuların ısınma çalışmalarıyla başlandı. Ardından pas ve 5’e 2 top kapma çalışmalarıyla devam edildi. Antrenman, taktik ağırlıklı çalışmalarla son buldu.

Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yarın saat 17.00’de Samsunspor’u ağırlayacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde takımın antrenmanlardan başarıyla geçtiği ve sahada istekli bir şekilde mücadele edeceği belirtildi. Tüm sporseverler bu maça büyük bir heyecanla bekliyor.

Alanyaspor, Samsunspor mücadelesine tamamen hazır

Sıradaki haber:

Alanyaspor, Samsunspor mücadelesine tamamen hazır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.