h Dolar 34,2590 % 0.07
h Euro 37,1107 % 0.07
h Sterlin 44,5744 % 0.25
h Altın (Gr) 3.006,71 %0,50
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Altınordu, galibiyet için sahaya çıkacak

Altınordu, galibiyet için sahaya çıkacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 14. sırada yer alan Altınordu, Nazilli Belediyespor deplasmanında galibiyet arayacak. Altınordu, alt sıralardan uzaklaşmak için rakibini yenmelidir. Nazilli Belediyespor ise orta sıralardan play-off hattına yükselmek istiyor. Müsabakayı Karabük bölgesinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Yardımcılıkları ise Hüseyin Can ve Osman Baruk yapacak. Dördüncü hakem Egemen Artun olacak. Altınordu galibiyetle orta sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Altınordu, Nazilli Belediyespor’u yenerek alt sıralardan kurtulmak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 14. sırada yer alan Altınordu, yarın Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. Mücadeleden galibiyetle ayrılarak orta sıralara yükselmeyi hedefleyen Altınordu, rakibinin de play-off hattına yaklaşmasını engellemek istiyor.

Altınordu, 20. hafta maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka, Nazilli İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak. Altınordu, 14. sırada yer alırken, ev sahibi Nazilli Belediyespor ise 10. sırada bulunuyor ve 26 puan topladı. Altınordu, düşme hattından uzaklaşmak ve orta sıralara yükselebilmek için galibiyet arayışında olacak. Nazilli Belediyespor ise Altınordu’yu yenerek play-off hattına yaklaşmayı amaçlıyor.

Karşılaşmanın hakemliğini ise Mustafa Hakan Belder üstlenecek. Belder’e yardımcılık etmek için Hüseyin Can ve Osman Baruk görevlendirildi. Dördüncü hakem ise Egemen Artun olacak.

Bursaspor’da beklenen olağanüstü kongre bir süre ertelendi

Sıradaki haber:

Bursaspor’da beklenen olağanüstü kongre bir süre ertelendi