h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, orta sahaya yeni transfer yapıyor

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, orta sahaya yeni transfer yapıyor

TFF 3. Lig takımlarından Anadolu Üniversitesi, genç orta saha oyuncusu Anıl Özçelik'i transfer ettiğini duyurdu. Eskişehir ekibi, ara transfer döneminde takviye çalışmalarına hız veriyor. Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, Emirhan Emir'in yanı sıra Anıl Özçelik ve 5 oyuncuyu daha kadrolarına kattıklarını duyurdu. Anadolu Üniversitesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Anıl Özçelik'in Kasımpaşa alt yapısında yetiştiğini ve Erbaaspor'da oynadığını belirtti.

Anadolu Üniversitesi, TFF 3. Lig takımlarından biri olarak, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Özçelik’in transferini duyurarak kadrosuna kattığını duyurdu. Kasımpaşa alt yapısında yetişen genç futbolcunun transferi, Anadolu Üniversitesi’nin devre arası transfer döneminde yaptığı önemli hamlelerden biri oldu.

Sezonun ilk yarısını 6. sırada tamamlayan Eskişehir ekibi, ayrıldığı oyuncuların yerine takviye yapma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Antrenmanlarını Antalya kampında sürdüren takım, geçtiğimiz günlerde orta saha oyuncusu Emirhan Emir’in yanı sıra 5 yeni oyuncuyu daha bünyesine kattığını açıkladı. Anadolu Üniversitesi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, “Takımımız, 2023-2024 sezonunun devre arasında, Kasımpaşa alt yapısında yetişip daha önce Erbaaspor forması giymiş olan Anıl Özçelik ile anlaşmaya varmıştır” şeklinde duyuru yaptı.

Anadolu Üniversitesi’nin bu transfer hamlesi, futbolseverlerin ve kulüp taraftarlarının dikkatini çekmiş durumda. Özellikle Anıl Özçelik’in genç yaşına rağmen yetenekli bir orta saha oyuncusu olması, takımın geleceği açısından umut verici bir adım olarak kabul ediliyor. Transferin ardından Anadolu Üniversitesi’nin performansı ve ligdeki konumu merakla bekleniyor.

Çağdaş Atan: “Kupa mücadelesinde, hedefimiz son noktaya ulaşabilmek ve finale kadar ilerlemek”

Sıradaki haber:

Çağdaş Atan: “Kupa mücadelesinde, hedefimiz son noktaya ulaşabilmek ve finale kadar ilerlemek”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.