h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Spor
  • Antalyaspor Başkanı Boztepe, Ülke Menfaatleri Her Şeyin Ötesinde, diyerek Dikkat Çekti

Antalyaspor Başkanı Boztepe, Ülke Menfaatleri Her Şeyin Ötesinde, diyerek Dikkat Çekti

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sagiv Jehezkel'in kadro dışı bırakılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Jehezkel'in Trabzonspor maçında attığı gol sonrası bileğindeki yazıyı paylaşarak propaganda yaptığının fark edildiğini belirten Boztepe, ülke hassasiyetlerine karşı herhangi bir davranışa izin vermeyeceklerini vurguladı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarında bu paylaşımın hemen kaldırıldığı da açıklandı. Jehezkel'in bu hareketinin spekülasyona yol açabileceğini dile getiren Boztepe, bundan sonra da gerekeni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sagiv Jehezkel’in kadro dışı bırakılmasının ardından yaptığı açıklamada, ülkemizin hassasiyetlerinin her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayarak, “Şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı yapılan davranışlara asla izin vermeyeceğimi belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor, Trabzonspor ile oynanan maçın 68. dakikasında attığı gol sonrasında bileğindeki yazıyı paylaşan Sagiv Jehezkel’in kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün oynadığımız Trabzonspor maçında 68. dakikada attığı gol sonrasında, bilgimiz dışında bileğindeki yazıyı paylaşarak propaganda yaptığı tespit edilen Sagiv Jehezkel kadro dışı bırakılmıştır. Bizim için ülkemizin hassasiyetleri her şeyin üzerindedir. Sonuçta şampiyonluk veya kupa olsa bile, ülkemizin hassasiyetlerine karşı yapılan hareketlere asla müsamaha göstermeyeceğimi belirtmek istiyorum. Kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarında gol sonrasında yapılan anlık paylaşım, durumun fark edilmesiyle birlikte hemen kaldırılmıştır. Sporun ve yeşil sahanın içerisinde kalmaya devam ederken, futbolcularımızı din, dil, ırk ayrımı yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ediyoruz. Bu hareketin spekülasyona yol açabileceğini tasvip etmiyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da gerekli olanı yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Başkan Sinan Boztepe’nin bu açıklamaları, Sagiv Jehezkel’in ülkemizin hassasiyetlerini ihlal ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmasını ve kulüp olarak bu tür davranışlara izin verilmeyeceğini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasında Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarıda Beraberlik

Sıradaki haber:

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasında Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarıda Beraberlik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.