h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Antalyaspor Futbolcusu Jehezkel, Skandal Sevinciyle Gündeme Geldi!

Antalyaspor Futbolcusu Jehezkel, Skandal Sevinciyle Gündeme Geldi!

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı golün ardından İsrail-Filistin çatışmalarına destek veren bir gol sevinci yaşadı. Jehezkel'in kollarındaki bandajda yazanlar, çatışmaların başlangıç tarihini, gün sayısını ve İsrail bayrağını temsil eden işaretleri içeriyordu. Bu hareket tepki çekti.

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı kutlama ile İsrail-Filistin çatışmalarına destek verdi. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Ancak maçta Antalyaspor’un golünü atan Sagiv Jehezkel’in gol kutlaması tartışmalara neden oldu. Jehezkel, golün ardından kolu üzerindeki bandajdaki yazıları kameralara gösterdi. Bandajda, İsrail-Filistin çatışmalarının başladığı tarih olan 7 Ekim, 100. gün ve İsrail bayrağı sembolü olan işaretler yer alıyordu. Bu hareket, büyük tepkilere yol açtı.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Süper Lig mücadelesi golsüz beraberlikle devam ediyor

Sıradaki haber:

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Süper Lig mücadelesi golsüz beraberlikle devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.