h Dolar 34,2056 % 0.19
h Euro 37,1228 % 0.19
h Sterlin 44,6968 % 0.33
h Altın (Gr) 2.974,75 %0,70
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ardahan’da kar sezonu açıldı, kayak tutkunlarına müjde!

Ardahan’da kar sezonu açıldı, kayak tutkunlarına müjde!

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Merkezi'nin yeni sezonuna 'Merhaba' dedi. Kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşmasıyla birlikte yapılan törende, Vali Çiçek ve Başkan Demir'in yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda kayaksever de katıldı. Törenin ardından vatandaşlar, kristal kar üzerinde kayak yapma keyfini yaşadı. Vali Çiçek, Ardahan'ın karla özdeşleştiğini ifade ederek, bütün kayakseverleri Yalnızçam Kayak Merkezi'ne davet etti. Ardahan'ın kar kalitesinin Türkiye'nin en iyi ve en nitelikli kayak merkezi olduğunu belirtti.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Merkezi’nin yeni sezonuna merhaba dedi. Ardahan’da bulunan çam ağaçlarıyla kaplı Yalnızçam Kayak Merkezi’nde son günlerde yoğun yağışlar sonucu kar kalınlığı yeterli düzeye ulaştı ve kayak sezonu resmi olarak açıldı. Vali Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Faruk Demir, protokol üyeleri ve birçok kayakseverin katıldığı açılış töreninde kayak sporcularının gösterileri yapıldı. Törenin ardından vatandaşlar kristal kar üzerinde kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, açılışta yaptığı konuşmada, kar yağışını özlemle beklediklerini ve son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte Ardahan’da kayak sezonunu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Vali Çiçek, “Bu yıl iklimin yumuşak geçmesi sebebiyle sezon biraz geç açıldı. Ancak Ardahan için kar çok yakışıyor ve Yalnızçam Kayak Merkezi’ne kayak yapmak da çok yakışıyor. Kar yağışını heyecanla bekliyorduk ve nihayet kar yağışı oldu. Umarım harika bir sezon olacak. Tüm kayak severleri Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi’ne davet ediyorum. Toplamda 12 kilometreye kadar uzanan farklı pistlerimiz mevcut. 4 farklı hatla kayak severlere hizmet veriyoruz. Ayrıca 75 yataklı bir otelimiz de bulunuyor. Kayak merkezi, Ardahan merkezine 20 kilometre mesafede yer alıyor. Uzmanlara göre, Türkiye’nin en kaliteli ve nitelikli kayak merkezi burası. Dolayısıyla tüm kayak severleri buraya davet ediyorum” dedi.

Kayaksever Uğur Dündar ise, Türkiye’nin en iyi kar kalitesine sahip olduklarını belirterek, “Yalnızçam Kayak Tesisleri açıldı. Kar kalitemiz en üst seviyede. Tüm kayakseverleri buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Alaca Önder, voleybol turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu

Sıradaki haber:

Alaca Önder, voleybol turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.