h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Arkas Spor, çeyrek finale yükseldi!

Arkas Spor, çeyrek finale yükseldi!

Türkiye'nin önemli voleybol kulüplerinden Arkas Spor, CEV Volleyball Cup 2024 Play-Off Turu ikinci maçında İspanya temsilcisi Rio Duero Soria'yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maç, Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde oynandı ve Arkas Spor, etkili bir performans sergileyerek galibiyete ulaştı. Süre ise toplamda 73 dakika sürdü.

Arkas Spor, CEV Voleybol Kupası 2024 Play-Off Turu’ndaki ikinci maçında İspanya’nın Rio Duero Soria takımını 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşma, Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi’nde gerçekleşti ve Sırbistanlı hakem Tomislav Popovic ile Yunan hakem Theodora Kyriopoulou yönetiminde oynandı.

Arkas Spor’un kadrosunda Ulaş Kıyak, Ertuğrul Gazi Metin, Efe Mandıracı, Gyorgy Grozer, Nikolay Kartev ve Nicholas Hoag yer aldı. Ahmet Karataş, Onurcan Çakır, Burutay Subaşı, Jordan Canham, Gökçen Yüksel ve Ulaş Topbaşlı da yedek oyuncular olarak takımda yerini aldı.

Rio Duero Soria takımının ise Domenech Tous, Lorente Lopez, Villalba Zamorano, Fabian Flores, Bruno Cunha ve Olalla Gomez gibi oyuncuları ilk 6’da yer aldı. San Martin, Jimenez Abeytua, Sanchis Pellicer, Esteban Salvador ve Santiago Aulisi ise yedek kulübesinden bekledi.

Arkas Spor, setlerde rakibini 25-22, 25-20 ve 25-23’lük skorlarla mağlup ederek toplamda 73 dakika süren bir mücadele sonunda galip geldi.

Bu sonuçla Arkas Spor, CEV Voleybol Kupası’ndaki yoluna çeyrek finale adını yazdırmış oldu.

Galatasaray, Ümraniyespor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Sıradaki haber:

Galatasaray, Ümraniyespor karşılaşmasına son hazırlıklarını tamamladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.