h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Arkas Spor, tur atanmak üzere, maça hazırlanıyor.

Arkas Spor, tur atanmak üzere, maça hazırlanıyor.

Arkas Spor, CEV Kupası Play-Off Turu'nda İspanyol temsilcisi Rio Duero'yu deplasmanda 3-1 mağlup ettikten sonra rövanş maçına hazırlanıyor. İzmir ekibi, yarın İzmir Atatürk Voleybol Spor Salonu'nda saat 19.00'da gerçekleşecek zorlu mücadelede rakibini konuk edecek. Arkas Spor'un Basın Sözcüsü Uğur Özden, Avrupa Kupası'ndaki başarılarından bahsederek, galibiyet serilerini devam ettirmeyi ve bir üst tura adını yazdırmayı hedeflediklerini söyledi.

Arkas Spor, CEV Kupası Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Rio Duero’yu 3-1 mağlup ettikten sonra İspanyol rakibiyle rövanş maçına çıkacak. İlk maçta İspanyol ekibini deplasmanda yenen Arkas Spor, yarın ev sahibi olarak İspanyol temsilcisini ağırlayacak. Zorlu mücadele İzmir Atatürk Voleybol Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak. Maçı Sırbistanlı Tomislav Popovic ve Yunanlı Theodora Kyriopoulou hakem ikilisi yönetecek. Arkas Spor, karşılaşmayı kazandığı takdirde bir üst tura yükselecek.
Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, maçla ilgili yaptığı açıklamada, bu sezon Avrupa Kupası’nda oynadıkları 7 maçı da kazandıklarını ve galibiyet serilerini 8 maça çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Özden, seyirciden destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Müjdeler olsun! Umut Nayir, Pendikspor ile anlaştı!

Sıradaki haber:

Müjdeler olsun! Umut Nayir, Pendikspor ile anlaştı!