h Dolar 34,1005 % 0.2
h Euro 38,0571 % 0.2
h Sterlin 45,3152 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,99 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Atatürk’ü Anma Oryantiring Şampiyonası, Aliağa’da Gerçekleştirildi

Atatürk’ü Anma Oryantiring Şampiyonası, Aliağa’da Gerçekleştirildi

Ankara’ya gelişinin 104. yıl dönümünde Aliağa’da ’Atatürk’ü Anma Oryantiring Şampiyonası’ düzenlendi. Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen şampiyonaya 350 sporcu katıldı. Yarışmada sporcular, 3 kilometrelik parkurda kendilerine verilen haritalar doğrultusunda hedefleri bulmaya çalıştı. Yarışmanın ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, oryantiring sporunu geliştirmek için ileriye dönük çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Aliağa Belediyesi ise etkinliğe destek verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yıl dönümü, Aliağa ilçesinde düzenlenen “Atatürk’ü Anma Oryantiring Şampiyonası” ile kutlandı. Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinliğe, çevre illerden ve İzmir’in ilçelerinden 350 sporcu katıldı. Yarışma, Aliağa Belediyesi’nin de destek verdiği 3 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirildi. Kaymakam Zekeriya Güney’in start verdiği yarışmada, sporcular kendilerine verilen haritalarla parkurdaki hedefleri bulmaya çalıştı. Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Harun Altun, Atatürk’ü Anma Oryantiring Şampiyonası hakkında bilgi verirken, Aliağa’da oryantiring sporunu geliştirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Altun, mayıs ayında gerçekleşecek olan Kuzey Ege projesiyle Aliağa’da oryantiring sporunu daha da yaygınlaştırmayı ve sporcu sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş ise Kaymakam Zekeriya Güney’in ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

Engin Koyun: “Bu kadar utanç verici bir durumu hiç görmemiştim ve görmeyeceğiz.”

Sıradaki haber:

Engin Koyun: “Bu kadar utanç verici bir durumu hiç görmemiştim ve görmeyeceğiz.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.