h Dolar 34,1123 % 0.27
h Euro 38,0924 % 0.27
h Sterlin 45,3482 % 0.08
h Altın (Gr) 2.866,99 %1,35
h BIST100 9.954,75 %-0,21
a
  • Vakit
  • Spor
  • Badminton Şampiyonları Belli Oldu: İşte Gurur Verici Sonuçlar!

Badminton Şampiyonları Belli Oldu: İşte Gurur Verici Sonuçlar!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakaları, Tınaztepe Spor Salonunda tamamlandı. Erkeklerde Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci olurken, kızlarda Spor Lisesi birinci oldu. Ödül töreniyle birlikte sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakaları, Tınaztepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen heyecan dolu müsabakalarla sona erdi.
Erkekler kategorisinde Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci olurken, Spor Lisesi ikinci, İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çay Anadolu Lisesi üçüncülüğü paylaştı.
Kızlar kategorisinde ise Spor Lisesi birincilikle yetinirken, Kamil Miras Anadolu Lisesi ikinci, Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüklerini elde etti.
Ödül töreni düzenlenerek sporculara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Türkiye Kupası’nda yarınki maçların hakemleri belli oldu!

Sıradaki haber:

Türkiye Kupası’nda yarınki maçların hakemleri belli oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.