h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Spor
  • Balıkesirspor, ikinci yarıya tamamıyla hazır şekilde adım atıyor.

Balıkesirspor, ikinci yarıya tamamıyla hazır şekilde adım atıyor.

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta yer alan Bursa Yıldırımspor'u evinde ağırlayacak olan ilk hafta maçı öncesi ikinci devre hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Cem Cambaz yönetimindeki takım, Antalya kampıyla moral topladı ve sıkı bir antrenman programından geçti. Yönetim de takımı güçlendirmek adına kadroya 8 oyuncu dahil etti. Balıkesirspor, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak galibiyet için sahaya çıkacak.

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup’taki ikinci devresi için son hazırlıklarını tamamladı. 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Bursa Yıldırımspor’u ağırlayacak olan Balıkesirspor, galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Cem Cambaz yönetimindeki takım, devre arasında Antalya’da yapılan kamp ile moral depoladı ve sıkı bir antrenman programıyla ikinci devreye hazırlandı. Kırmızı-beyazlı yönetim ise eksiklikleri gidermek ve takımı güçlendirmek adına 8 yeni oyuncu transfer etti. İkinci devrenin ilk maçına ev sahibi olarak çıkacak olan Balıkesirspor, galibiyet için sahaya çıkacak.

Eski Fenerbahçe Yıldızı İbrahim Yattara, İstanbul Amatör Lig’de Futbol Oynuyor

Sıradaki haber:

Eski Fenerbahçe Yıldızı İbrahim Yattara, İstanbul Amatör Lig’de Futbol Oynuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.