h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Basketbolcu Dearica Hamby, Melikgazi Kayseri takımında!

Basketbolcu Dearica Hamby, Melikgazi Kayseri takımında!

Melikgazi Kayseri Basketbol, Amerikalı oyuncu Dearica Hamby'yi transfer etti. Melikgazi Kayseri Basketbol, EuroCup Women'de çeyrek finale yükseldi ancak ligde son 4 maçını kaybetti. Play-Off'a kalmayı hedefleyen takım, Dearica Hamby'nin katılımıyla gücüne güç kattı. 30 yaşındaki Amerikalı forvet, hem Avrupa'da hem de ligde forma giyecek. Hamby'nin Pazartesi günü oynanacak olan Emlak Konut maçında takıma dahil olması planlanıyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol, Amerikalı oyuncu Dearica Hamby’yi transfer etti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi Melikgazi Kayseri Basketbol, Amerikalı oyuncu Dearica Hamby’yi transfer ettiği duyuruldu. EuroCup Women’de çeyrek finale çıkan takım, son dönemde ligde ise istediği sonuçları alamamıştı. Play-Off’a kalmak için kalan haftalarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefleyen Melikgazi Kayseri Basketbol, kadrosuna güçlü bir isim katmış oldu. 30 yaşındaki forvet oyuncusu, Türkiye’de ilk kez forma giyecek ve Avrupa’daki maçlarla birlikte kalan lig maçlarında da takımına katkı sağlayacak.

Dearica Hamby’nin önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek takıma dahil olması planlanıyor. Böylece oyuncunun Pazartesi günü oynanacak Emlak Konut maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol’un yeni transferi Dearica Hamby, takımın performansına olumlu katkılar sağlayacağına inanılıyor. Bu hamlenin takımın hedeflediği başarıya ulaşmasında önemli bir adım olduğu düşünülüyor.

Genç yetenek Talha Sarıaslan, ilk golünü kaydetti!

Sıradaki haber:

Genç yetenek Talha Sarıaslan, ilk golünü kaydetti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.