h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Berkan Burak Turan’dan Play-off Hedefi: Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak

Berkan Burak Turan’dan Play-off Hedefi: Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak

Karaman FK'nın orta saha oyuncusu Berkan Burak Turan, takımının hedefinin play-off oynamak olduğunu söyledi. Turan, kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak sonradan toparlandıklarını belirtti. Takım olarak daha yukarı sıralar hedeflediklerini ve bunu hak ettiklerini düşündüklerini söyleyen Turan, devre arası kampının iyi geçtiğine inandığını ve maç maç odaklanarak başarılı sonuçlar elde edeceklerini ifade etti. Tek hedeflerinin play-off potasında olmak olduğunu vurguladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK’nın 25 yaşındaki futbolcusu Berkan Burak Turan, play-off hedeflerine değindi. Turan, takımın sezonun başında zorluklar yaşadığını belirtirken, “İstemediğimiz puan kayıpları oldu. Ancak sonrasında toparlandık. Takım olarak daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz. Bunu hak ettiğimize inanıyorum. Devre arası kampını çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Her maça odaklanarak başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Güçlü bir takımız ve tek hedefimiz play-off potasında yer almaktır” şeklinde konuştu.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup etti.

Sıradaki haber:

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.