h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş, Eyüpspor müsabakası için son hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Eyüpspor müsabakası için son hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor ile karşılaşacak maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Fernando Santos yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmalarından oluştu. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da antrenmanı takip etti. Siyah-beyazlılar, yarın Tüpraş Stadyumu'nda Eyüpspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Eyüpspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Antrenmanı Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen ekip, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla öğrenim gördü. İdman, salonda başlayan bir aktivasyon çalışmasıyla başladı ve sahada 5’e 2 çalışmasıyla devam etti. Taktiksel çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da antrenmanı BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde takip etti.

Siyah-beyazlılar, yarın akşam saat 21.00’de Eyüpspor ile Tüpraş Stadyumu’nda karşılaşacak.

Gaziantep ALG Spor Kulübü, “erkek futbolcu” iddialarına karşı güçlü bir tepki gösterdi

Sıradaki haber:

Gaziantep ALG Spor Kulübü, “erkek futbolcu” iddialarına karşı güçlü bir tepki gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.