h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş, Pendikspor karşılaşması için antrenmanlara başladı

Beşiktaş, Pendikspor karşılaşması için antrenmanlara başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor ile oynayacağı maçın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular kondisyon ve taktik çalışmaları yaptı. Dünkü maçta oynayan oyuncular ise rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmalarıyla antrenmana başladıktan sonra pas çalışması ve çift kale maçla idmanı tamamladı. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Pendikspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak olan maçın hazırlıklarına bugün antrenmanla başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmalarını içeriyordu. Dünkü maçta görev alan futbolcular rejenerasyon çalışmaları yaparak günlerini tamamladılar. Diğer futbolcular ise ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmalarıyla idmana başladılar ve pas çalışmaları ile dar alanda çift kale maçla antrenmanlarını sonlandırdılar. Beşiktaş, Pendikspor maçı için hazırlıklarını yarın saat 11.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Sıradaki haber:

Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.