h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş, Pendikspor’un misafiri olacak

Beşiktaş, Pendikspor’un misafiri olacak

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Pendikspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılar, 35 puanla 4. sırada yer alırken, ev sahibi ekip 16 puanla 19. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki ilk maç berabere sonuçlanmıştı. Beşiktaş, son 4 deplasman maçını kaybetmeyerek iyi bir form grafiği sergiliyor. Ancak, 6 oyuncu sakat veya turnuvada olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca, 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Karşılaşmada düdük çalacak olan hakem Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor’a konuk olacak. Mücadele öncesi Beşiktaş 35 puanla 4. sırada yer alırken, Pendikspor ise 16 puanla 19. basamakta bulunuyor. İki takım arasında ilk yarıda oynanan mücadele 1-1 sona ermişti.

Beşiktaş, deplasmanda oynadığı son 4 maçı kaybetmedi ve 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 3 gol gördü. Son mağlubiyetini ise 3 Kasım 2023 tarihinde Antalyaspor karşısında aldı.

Beşiktaş’ta Pendikspor maçında 6 oyuncu görev alamayacak. Milli takımlarda yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic sahada olmayacak. Ayrıca, Mert Günok, Necip Uysal, Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Pendikspor – Beşiktaş maçında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Mücadelede yardımcı hakemler Aleks Taşçıoğlu ve Emir Eray Eyisoy görev yapacak, 4. hakem ise Alper Akarsu olacak.

Göztepe, Türkiye Kupası’nda elendi

Sıradaki haber:

Göztepe, Türkiye Kupası’nda elendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.