h Dolar 34,2891 % 0.15
h Euro 37,3070 % 0.15
h Sterlin 44,7600 % 0.01
h Altın (Gr) 3.000,85 %0,19
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Ivo Vieira’dan açıklama: “1 puanı zorlu mücadeleye rağmen hak ettik”

Beşiktaş Teknik Direktörü Ivo Vieira’dan açıklama: “1 puanı zorlu mücadeleye rağmen hak ettik”

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Hatayspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, takımın mücadelesinden memnun olduğunu söyledi ve hak ettikleri 1 puanı aldıklarını belirtti. Vieira, maçın ilk yarısının iyi geçmediğini ancak ikinci yarıda beklenmedik bir gol yediklerini ifade etti. Oyuncularının mücadelesinden bahseden teknik direktör, takımın birçok pozisyon yakaladığını ve sonunda hak ettikleri bir golü bulup 1 puanı aldıklarını vurguladı.

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Hatayspor ile 1-1 berabere biten maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Oyuncularım mücadelesinden vazgeçmedi. 1 puana layık bir performans sergiledik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Pendikspor, Mersin’deki maçta Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, “Bizim için ilk yarıda iyi geçmeyen bir maçtan sonra karşılaşmanın sonunda hak ettiğimiz 1 puanı aldık. İlk yarıda istediğimiz gibi başlayamadık ve organizasyonlarımızı yapamadık, ancak ikinci yarıda beklenmedik bir gol yedik. Oyuncularım mücadeleden vazgeçmedi. Birkaç tane pozisyona girdik. Sonunda hak ettiğimiz bir golü bulduk ve 1 puanı almış olduk” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig Maçı: Bandırmaspor ile Erzurumspor FK Berabere!

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig Maçı: Bandırmaspor ile Erzurumspor FK Berabere!