h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş’a Bir Ziyaret: Vincenzo Montella Türkiye’ye Geliyor

Beşiktaş’a Bir Ziyaret: Vincenzo Montella Türkiye’ye Geliyor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş Kulübü'nü ziyaret etti ve kulüp yetkilileriyle bir araya geldi. Montella, yeni görevlere atanan Feyyaz Uçar, Samet Aybaba ve Fernando Santos'a başarılar diledi. İtalyan teknik adam, takımın antrenmanını takip etti ve tesisleri gezdi. Ziyarette A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Daniele Russo ve A ve U21 Milli Takım İdari Müdürü Mert Tuncay da bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş’ı ziyaret etti. Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile bir araya gelen Montella, Beşiktaş futbol şubesinden Feyyaz Uçar, Samet Aybaba ve Fernando Santos’a yeni görevlerinde başarılar diledi. İtalyan teknik adam, ziyaretin ardından tesisleri gezdi ve takımın antrenmanını izledi. A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Daniele Russo ve A ve U21 Milli Takım İdari Müdürü Mert Tuncay da ziyarette hazır bulundu.

Dries Mertens Attığı 5. Gol ile Göz Kamaştırdı

Sıradaki haber:

Dries Mertens Attığı 5. Gol ile Göz Kamaştırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.