h Dolar 34,2538 % 0.07
h Euro 37,2130 % 0.07
h Sterlin 44,6612 % -0.15
h Altın (Gr) 3.009,93 %0,50
h BIST100 8.750,38 %-0,49
a
  • Vakit
  • Spor
  • Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic, cerrahi operasyon geçirdi

Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic, cerrahi operasyon geçirdi

Beşiktaş futbol takımının oyuncusu Amir Hadziahmetovic, Fatih Karagümrük maçında sol diz ön çapraz bağ yaralanması geçirdi. Acil bir ameliyat geçiren oyuncu, artroskopik ön çapraz bağ ve ALL rekonstrüksiyonu operasyonu geçirdi. Oyuncunun rehabilitasyon süreci en kısa zamanda başlayacak.

Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile oynanan Trendyol Süper Lig’in 20. haftasındaki maçta 15. dakikada sakatlanan Amir Hadziahmetovic’in ameliyat olduğunu duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün yaptığı açıklamada, “Futbol A Takımımızın Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında rotasyonel bir travma sonucunda sol diz ön çapraz bağ yaralanması tespit edilen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic, ameliyat edildi.

Amir Hadziahmetovic, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Prof. Dr. Alper Kaya ve Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. Kerem Ülkü tarafından gerçekleştirilen artroskopik ön çapraz bağ ve ALL rekonstrüksiyonu operasyonuna tabi tutuldu.

Amir Hadziahmetovic’in rehabilitasyon süreci en kısa zamanda başlayacaktır.” şeklinde ifadeler yer aldı.

Uluslararası 10 golf kulübünün mücadelesinde zafer Cullinan’ın oldu

Sıradaki haber:

Uluslararası 10 golf kulübünün mücadelesinde zafer Cullinan’ın oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.