h Dolar 34,2475 % -0.1
h Euro 37,0845 % -0.1
h Sterlin 44,4503 % 0.28
h Altın (Gr) 3.005,49 %0,44
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bodrum FK, ligde yükselişine devam etmeyi hedefliyor.

Bodrum FK, ligde yükselişine devam etmeyi hedefliyor.

Bodrum Futbol Kulübü, Erzurumspor FK ile deplasmanda karşılaşacak ve galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sakat oyuncular nedeniyle zorlu bir mücadele bekleyen yeşil-beyazlı ekip, ligdeki konumunu iyileştirmeyi hedefliyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Erzurumspor'un bilinçli bir takım olduğunu ve mücadele ettiklerini belirtti. Maç öncesinde 5 oyuncunun sakat olması ise takımın zorluk yaşamasına neden olacak. Club, taraftarlarından arzu edilen sonuçla dönmeyi umuyor.

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisini sürdürmek ve çıkışını devam ettirmek amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında yarın saat 13.30’da Erzurumspor FK ile deplasmanda karşılaşacak. Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK’ya mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’e yükselme yolunda galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Erzurumspor FK maçının hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Bodrum FK’da, sakatlıkları bulunan 5 oyuncu forma giyemeyecek.

Trendyol 1. Lig’de 32 puanla 4. sırada yer alan Bodrum FK’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kupa bizim için az oynayan veya oynamayan genç oyuncularımıza bir şans vermek açısından önemliydi. Ne yazık ki talihsiz bir şekilde elendik ve artık ligimize odaklanacağız. İkinci yarıda daha zorlu bir süreç bizi bekliyor. Genç oyuncuları takıma katmaya devam ediyoruz. Hem yetiştiren hem de rekabet eden bir takım olma hedefindeyiz. Erzurumspor, bu ligdeki hocalarını aynı tutuyor ve oyun planını iyi bilen bir ekip. Bu durumu sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Puanlarının silinmesi nedeniyle sıkıntılı bir durumda görünüyorlar, ancak iyi oynayan ve mücadele eden bir takım olduklarını düşünüyorum. Bizim için zorlu bir deplasman olacak. 5 sakat oyuncumuzun yokluğu maçı biraz daha zorlaştıracak. İnşallah istediğimiz skorla şehrimize döneriz” şeklinde konuştu.

Galatasaray, Trabzonspor maçına yönelik çalışmalara başladı

Sıradaki haber:

Galatasaray, Trabzonspor maçına yönelik çalışmalara başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.