h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Boluspor, Bandırmaspor’u 2-1 yenerek Trendyol 1. Lig’de önemli bir galibiyet elde etti

Boluspor, Bandırmaspor’u 2-1 yenerek Trendyol 1. Lig’de önemli bir galibiyet elde etti

Boluspor, evindeki maçta Bandırmaspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Boluspor'un gollerini Veaceslav Posmac ve Adel Bettaib attı. Bandırmaspor'un tek golünü ise Mustafa Çeçenoğlu kaydetti. Sarı kartlar dağıtan isimler ise Boluspor'dan Batuhan İşçiler ve Veaceslav Posmac ile Bandırmaspor'dan Emirhan Aydoğan ve Mustafa Çeçenoğlu oldu. Hakemler ise Fatih Tokail, Emal Elmas ve Sedar Osman Akarsu oldu.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor, Bandırmaspor’u 2-1 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçın hemen başında Boluspor, Veaceslav Posmac’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Bandırmaspor aradığı golü bulamayınca, son dakikalarda Adel Bettaib’in golüyle skor 2-0 oldu. Ancak Bandırmaspor, son dakikada rakip takımın müdahale etmediği bir kontraatakta Mustafa Çeçenoğlu’nun golüyle farkı 1’e indirdi. Maçın hakemleri ise Fatih Tokail, Emal Elmas ve Sedar Osman Akarsu idi.

Boluspor’un galibiyet golünü atan Veaceslav Posmac, Batuhan İşçiler ve Naby Oulare sarı kart gören isimler oldu. Bandırmaspor’un ise Emirhan Aydoğan ve Mustafa Çeçenoğlu sarı kartla cezalandırıldı. İki takımın teknik direktörleri ise Yalçın Koşukavak ve Hüseyin Eroğlu idi.

Bu sonuçla Boluspor, ligdeki galibiyet sayısını artırarak önemli bir adım attı. Bandırmaspor ise aldığı mağlubiyetle puan durumunda geriledi. Maçın ayrıntılarına dair tüm bilgiler yukarıda yer almaktadır.

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 – Başakşehir: 1 (Maç sonucu)

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 – Başakşehir: 1 (Maç sonucu)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.