h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Boluspor ile Bandırmaspor Arasındaki Maçın Sonrasında…

Boluspor ile Bandırmaspor Arasındaki Maçın Sonrasında…

Trendyol 1. Lig'de Boluspor ve Bandırmaspor arasında oynanan maçı Boluspor 2-1 kazandı. Basın toplantısında, Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, play-off için mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Maçta yaşanan olaylı anları da anlatan Koşukavak, oyuncularını tebrik etti.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor ile Bandırmaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig hedeflerinin devam ettiğini söyleyerek, “Bu deplasmana kazanmak için geldik. 3 puan elde etmek ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Maçın başında iyi bir oyun sergiledik ancak kritik pozisyonları değerlendiremedik. İyi oynadığımız dakikalarda sonuç alamadık. Rakibin duran toptaki gücünü biliyorduk ve bir anlık konsantrasyon kaybı sonucunda gol yedik. Maç dengeli bir şekilde geçiyordu ve her iki taraf da savunmada iyi işler yapmaktaydı. Pozisyon üretiminde zorluk yaşadık ancak 4 tane net pozisyonumuz oldu. Bunları gole çevirebilseydik, sonuç lehimize olabilirdi. Süper Lig hedefimizden sapmadık. İç sahada oynayacağımız bir maçımız daha var ve geride kalan 15 maçımız var. Takımımızın performansı belli bölümlerde iyiydi ancak sonuçlandıramadık. Bu dersleri almalıyız ve sonuçlar elde etmeliyiz” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise maçın kendileri açısından değerli olduğunu belirterek, “Bu maçı kazanmamız gerekiyordu çünkü üst sıralarda yer almak istiyoruz. Geçen hafta Adana’da 10 kişiyle uzun bir süre oynadık ve kazanabileceğimiz bir maçı berabere tamamladık. Play-off mücadelemiz devam edecek ve umarım başarılı oluruz. Oyuncularım da bu bilinçle oynuyor. Bandırmaspor maliyetli bir kadroya sahip ve sezon başında iyi bir planlama yapıldığını söyleyebilirim. Ekonomik anlamda da bizden üstünler. Ancak önemli olan kimin daha iyi askerlerini kullanabildiği. Maçın son anlarında yaşanan olayı anlatmam gerekirse, Posmac’ın pas atmaması ve Adel’in yanlış yapması sonucunda rakibe gol pozisyonu verdik. Oyuncularım kaleyi açarak golü yedikten sonra galibiyetin sevincini yaşadılar. Oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Sinan Bür, Bursaspor’un yeni başkanı olarak seçildi

Sıradaki haber:

Sinan Bür, Bursaspor’un yeni başkanı olarak seçildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.