h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bülent Akan: “Çok üzüldük Ankaragücü Başkanı’nın yaptığından dolayı ama bu hakemler hak ediyor demek ki”

Bülent Akan: “Çok üzüldük Ankaragücü Başkanı’nın yaptığından dolayı ama bu hakemler hak ediyor demek ki”

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan, İnegölspor maçının hakemi Yusuf Aydın'ı eleştirdi. Maçta penaltı verilmemesi ve gol olmasına rağmen hakemin performansından memnun olmayan Akan, bu hakemlerle liglerin bitmeyeceğini söyledi. Ayrıca Ankaragücü Başkanı'nın yaptığı eleştirilere üzüldüklerini ancak bu hakemlerin eleştirileri hak ettiğini ifade etti. İnegölspor'u tebrik eden Akan, başarılar diledi.

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan, İnegölspor maçının hakemi Yusuf Aydın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu ligde bu hakemlerle devam etmek mümkün değil, gerçekten de sürekli hatalar yapılıyor. Ankaragücü Başkanı’nın yaptıkları bizi derinden üzdü, ancak görünen o ki bu hakemler bu eleştirileri hak ediyor.” şeklinde konuştu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. haftasında İnegölspor ile deplasmanda karşılaşan 24 Erzincanspor, 2-0 mağlup oldu. Maç sonrasında ON6 TV’ye konuşan Teknik Direktör Bülent Akan, hakem Yusuf Aydın hakkında görüşlerini paylaştı. Akan, “Tebrik edilecek bir durum yok. Penaltılar verilmiyor, gol atılıyor, böyle bir tebrik mi olur? Maçın son anları, 5-6 dakika kala penaltı verilse skor da değişirdi ve farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Bu ligde bu hakemlerle devam etmek mümkün değil, gerçekten de sürekli hatalar yapılıyor. Ankaragücü Başkanı’nın eleştirilerine üzüldük, ama görünen o ki bu hakemler bu eleştirileri hak ediyor. İnegölspor’u tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Fatih Tekke: “Bizim için skordan bağımsız olarak olumlu bir maç oldu”

Sıradaki haber:

Fatih Tekke: “Bizim için skordan bağımsız olarak olumlu bir maç oldu”