h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bülent Uygun: “Çok eksiğimiz vardı, istediğimiz oyunu oynayamadık”

Bülent Uygun: “Çok eksiğimiz vardı, istediğimiz oyunu oynayamadık”

Samsunspor'a 2-0 mağlup olan Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, mağlubiyetin sebebini sakat, hasta ve ayrılmak isteyen oyuncuların çokluğuna bağladı. Uygun, Samsunspor'un iyi mücadele ettiğini ve galibiyeti hak ettiğini belirtti. Ayrıca, takımının eksiklikleri nedeniyle istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

SAMSUN (İHA) – Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Samsunspor’a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından sakat, hasta ve ayrılmak isteyen oyuncuların fazlalığından şikayet etti.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Sivasspor, deplasmanda Samsunspor’a 2-0 kaybetti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Bülent Uygun, yeni takımının başında ilk yenilgisini aldığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Maçı değerlendiren Uygun, “3 günde 1 maç oynuyoruz. Yani sadece 2 gün dinlenme imkanımız var. Üçüncü gün maça çıkıyoruz. Bunun yanı sıra Afrika Kupası var. Oraya giden futbolcular, sakat futbolcular ve maçlardan önce ayrılmak isteyip giden futbolcular bulunuyor. Maça çıkmadan önce sakatlanan 3 futbolcumuz da var. Ayrıca 2 oyuncuda Kovid-19 vakası oldu. Tüm bunların üstesinden gelmek zor. Samsunspor iyi bir mücadele sergiledi. Biz istediğimiz oyunu oynayamadık. Birçok eksiklik yaşadık. Ligde 17-18 haftadır forma şansı bulamayan birçok futbolcuyu sahaya sürdük. Ancak bugün Samsun’u tebrik ediyorum. Gayet güzel bir mücadele gösterdiler ve galibiyeti elde ettiler” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig Maçında Çorum FK, Tuzlaspor’u 2-1 Mağlup Etti!

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig Maçında Çorum FK, Tuzlaspor’u 2-1 Mağlup Etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.