h Dolar 34,2526 % -0.04
h Euro 37,0287 % -0.04
h Sterlin 44,5510 % 0.06
h Altın (Gr) 3.024,30 %-0,10
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursa’da Mahalli Futbol Ligi başladı!

Bursa’da Mahalli Futbol Ligi başladı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarının işbirliğiyle düzenlenen mahalli lig müsabakaları başladı. 37 takımın yer aldığı turnuva 10 gün boyunca devam edecek ve birinci olan takımlar, Balıkesir merkezde düzenlenecek finallere katılma hakkı kazanacak. Müsabakaların centilmenlik ve dostluk içinde geçmesi temenni edilmektedir.

Burhaniye ilçesinde düzenlenen Mahalli Lig karşılaşmaları başladı. Mahalli lig müsabakaları, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kamu kurumları tarafından ortaklaşa organize edildi. Turnuva, temsili bir başlama vuruşuyla başladı ve 10 gün boyunca devam edecek.
Turnuvada, dört farklı kategoride toplamda 37 takım mücadele ediyor. Turnuvada birinci olan takımlar, Balıkesir merkezde düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazanacak. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ile sporcu öğrencilerin temsili başlama vuruşuyla turnuva başladı.
Turnuva hakkında konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan, “Tüm takımlara başarılar diliyorum ve maçların dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecek olan birincilik takımlarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Samsunspor’un Süper Lig’de kalma planları

Sıradaki haber:

Samsunspor’un Süper Lig’de kalma planları

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.