h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursaspor, genç yetenek Ahmet Çobanoğlu ile resmi sözleşme imzaladı!

Bursaspor, genç yetenek Ahmet Çobanoğlu ile resmi sözleşme imzaladı!

Bursaspor Kulübü, genç futbolcu Ahmet Çobanoğlu ile sözleşme imzaladı. 2008 doğumlu ve 23 kez milli takım forması giyen Ahmet Çobanoğlu için basına kapalı bir imza töreni düzenlendi. Ahmet Çobanoğlu, Bursaspor'un altyapısından yetişmiş ve profesyonel sözleşme imzalayarak takıma katılmıştır. İmza törenine kulüp başkanı Recep Günay, Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Mesut Uçaner ve Ahmet Çobanoğlu'nun ailesi de katılmıştır. Başarılı bir kariyer geçirmesi temenni edilen Ahmet Çobanoğlu'na yeşil-beyazlı formayla başarılı yıllar dileriz.

Bursaspor Kulübü, genç yetenek Ahmet Çobanoğlu ile profesyonel sözleşme imzalayarak geleceğin futbolcusuna desteğini gösterdi. 2008 doğumlu olan Ahmet Çobanoğlu, 23 kez milli takım formasını giymenin gururunu yaşıyor. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen imza töreninde, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Mesut Uçaner, Ahmet Çobanoğlu ve ailesi de hazır bulundu. Yeşil-beyazlı formayı terleten genç yetenek Ahmet Çobanoğlu’na kulüp olarak başarılı bir kariyer diliyoruz.

Sakaryaspor – Göztepe karşılaşması sona erdikten sonra

Sıradaki haber:

Sakaryaspor – Göztepe karşılaşması sona erdikten sonra

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.