h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursaspor, Karacabey karşılaşmasına yönelik çalışmalarını devam ettirdi

Bursaspor, Karacabey karşılaşmasına yönelik çalışmalarını devam ettirdi

Bursasporlu futbolcular, bu hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bursaspor, TFF 2. Lig'in 20. haftasında evinde karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçına yönelik çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası'nda gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcular, teknik sorumlu Murat Sözkesen gözetiminde ısınma hareketleri yaparak başladı ve daha sonra sınırlı alanda oyunlarla idmanlarını tamamladı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Bursaspor futbolcuları, Karacabey Belediyespor maçı için bu hafta yapılan hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor.

TFF 2. Lig’in 20. haftasında evinde oynayacağı Karacabey Belediyespor maçına yönelik çalışmalarını, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası’nda gerçekleştirdikleri öğle antrenmanıyla sürdüren Bursaspor, Teknik Sorumlu Murat Sözkesen’in gözetiminde çalıştı. İdman, ısınma hareketleriyle başladı ve futbolcular, ikinci bölümde geçiş istasyonları çalışması yaptı. Antrenman, sınırlı alan oyunlarıyla tamamlandı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri masa tenisinde bölge 5’incisi oldu

Sıradaki haber:

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri masa tenisinde bölge 5’incisi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.