h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bursaspor’un kalecisi Canberk Yurdakul, sözleşmesini sonlandırdı!

Bursaspor’un kalecisi Canberk Yurdakul, sözleşmesini sonlandırdı!

Bursaspor'un kalecisi Canberk Yurdakul, sözleşmesini tek taraflı olarak sonlandırarak takımdan ayrıldı. Kendi veda mesajını da paylaşan Canberk, "Hakkınızı helal edin" dedi.

Bursaspor’un kalecisi Canberk Yurdakul, sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrıldı. Yurdakul, veda mesajıyla birlikte “Hakkınızı helal edin” dedi.

Bursaspor ile olan sözleşmesini fesheden Canberk Yurdakul, sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Bursaspor Camiası, bugün itibarıyla Bursaspor Kulübü ile olan sözleşmemi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum. Bursaspor formasını her zaman gururla terletmekten mutluluk duydum, ancak şimdi ayrılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Anadolu’da devrim yaratmış bu büyük camia, tekrar hak ettiği yere döneceğine inancım tam. Antrenörlerime, futbolcu arkadaşlarıma, çalışanlara ve yönetim kurulu üyelerine bana olan destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.”

Türk Telekom, Süper Lig’in teknoloji sponsoru olarak Trendyol ile anlaştı

Sıradaki haber:

Türk Telekom, Süper Lig’in teknoloji sponsoru olarak Trendyol ile anlaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.