h Dolar 34,2716 % -0.01
h Euro 37,0541 % -0.01
h Sterlin 44,5512 % 0.07
h Altın (Gr) 3.025,21 %-0,08
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ceyhun Kazancı: Transfer stratejimizde hata yapıyoruz.

Ceyhun Kazancı: Transfer stratejimizde hata yapıyoruz.

Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, WinterLeague Convention 2024 etkinliğinde düzenlenen bir panelde yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın transfer politikasında hatalar olduğunu ve kulüplerin ödemeler konusunda gecikmelerle anıldığını ifade etti. Kazancı, oyunculara imza attırmadan önce taraftar, ülke kültürü ve kulübün kimliğine uyumun önceliklendirilmesi gerektiğini vurguladı. Transfer bütçe planlamasında sorun yaşandığını da belirten Kazancı, yabancı oyunculara Euro ödendiği için bütçe problemleri yaşandığını ve bu durumun kulüpleri etkilediğini dile getirdi.

Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Beşiktaş’ın transfer politikasının hatalı olduğunu belirten bir açıklama yaptı. WinterLeague Convention 2024 Antalya Belek’te düzenlenen uluslararası spor turizmi organizasyonunun dördüncü gününde gerçekleştirilen “Oyuncu alımının sırları” başlıklı panelde konuşan Kazancı, oyuncu transferlerinde yapılan hatalara ve kulüplerin ödeme konusundaki gecikmelere dikkat çekti.

Kazancı, transfer bütçe planlamasının sorunlu olduğunu vurgulayarak, yabancı oyunculara yapılan ödemelerin bütçe sorunu yaşanmasına neden olduğunu söyledi. Sezon başında belirlenen bütçelerin, kur farkından dolayı sene sonunda planlamalarıyla uyuşmadığına dikkat çeken Kazancı, kulüplerin en büyük problemi olarak taraftarların bildikleri oyuncuları transfer etme isteğini ve bu oyuncular üzerinde kazanç planlaması yapmadan imzaların atılması hatasını gösterdi. Ayrıca Kazancı, futbolcuların Türkiye’ye olan yaklaşımlarında ödeme konusunda çekinceleri olduğunu ve kulüplerin ödemeler konusundaki gecikmelerle adının Avrupa’da anıldığını belirtti.

Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın yaptığı bu açıklamalar, kulüplerin transfer politikasındaki hatalara ve ödeme sorunlarına dikkat çekiyor. Oyuncu transferlerinde yapılan hataların ve ödemeler konusundaki gecikmelerin kulüplerin itibarını zedelediği ve bu durumun düzeltilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Denizlispor Kulübü: “Transfer yasağımız bulunmamaktadır”

Sıradaki haber:

Denizlispor Kulübü: “Transfer yasağımız bulunmamaktadır”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.