h Dolar 34,2498 % -0.09
h Euro 37,0789 % -0.09
h Sterlin 44,5094 % 0.44
h Altın (Gr) 3.014,01 %0,72
h BIST100 8.856,08 %1,62
a
  • Vakit
  • Spor
  • Denizlispor, Amed Sportif Faaliyetler maçında ağır bir maliyetle karşı karşıya kaldı.

Denizlispor, Amed Sportif Faaliyetler maçında ağır bir maliyetle karşı karşıya kaldı.

Denizlispor'a, Amed Sportif Faaliyetler maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK tarafından ceza verildi. Yeşil-siyahlı takım, çirkin ve kötü tezahürat ve saha olaylarından dolayı toplamda 148 bin TL para cezası aldı. Ayrıca, ev sahibi kulübün 5. kez gerçekleştirilen bu eylem sebebiyle 1 maçı seyircisiz oynaması kararlaştırıldı. Denizlispor, bu cezalar nedeniyle ligin 22. haftasında Isparta 32 Spor maçını seyircisiz oynayacak.

Denizlispor’a Amed Sportif Faaliyetler maçı sonrasında PFDK tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası ve toplamda 148 bin TL para cezası verildi.

Geçtiğimiz hafta Denizlispor’un ev sahibi olduğu Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan saha olayları nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) devreye girmişti. PFDK’nın açıklamasına göre, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratının yanı sıra aynı sezon içinde ev sahibi kulübün 5. kez böyle bir eyleme sebep olmasından dolayı, 1 maç seyircisiz oynama cezası ve 12 bin TL para cezası verildi.

Ayrıca, yeşil-siyah ekibe çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 80 bin TL ve taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle de 56 bin TL para cezası kesildi. Bu nedenle Denizlispor, ligin 22. haftasında Isparta 32 Spor ile oynayacağı maçı seyircisiz oynamak zorunda kalacak.

Akkışla’da Voleybol Tutkusu Heyecan Veriyor

Sıradaki haber:

Akkışla’da Voleybol Tutkusu Heyecan Veriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.