h Dolar 34,2645 % -0.03
h Euro 37,0378 % -0.03
h Sterlin 44,5140 % -0.02
h Altın (Gr) 3.024,56 %-0,10
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Denizlispor Kulübü: “Transfer yasağımız bulunmamaktadır”

Denizlispor Kulübü: “Transfer yasağımız bulunmamaktadır”

Denizlispor, FIFA tarafından getirilen transfer yasağı haberlerine açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı. Kulüp, kalıcı transfer yasağı olmadığını belirterek, borçlarını ödedikleri takdirde transfer yasağının kaldırılacağını duyurdu. FIFA'nın Türkiye'deki 25 kulübe transfer yasağı getirdiği haberlerinin ardından bazı mecralarda Denizlispor'un da bu kulüpler arasında olduğu iddiaları yayılmıştı. Ancak Denizlispor, bu haberlerin doğru olmadığını belirtti ve mevcut cezalarının hala geçerli olduğunu vurguladı. Kulüp, yeni bir transfer yasağı olmadığını kamuoyuna duyurdu.

Denizlispor’a FIFA tarafından uygulandığı belirtilen transfer yasağı ile ilgili kulüpten açıklama geldi. Denizlispor yetkilileri, kalıcı transfer yasağı olmadığını ve borçların ödenmesi durumunda bu yasağın kalkacağını duyurdu.

FIFA’nın Türkiye’deki 25 kulübe transfer yasağı getirdiği haberleri yayıldıktan sonra, Denizlispor’un da bu listede yer aldığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak, Denizlispor kulübü yapılan haberlerin doğru olmadığını belirtti. Kulübün mevcut cezaları nedeniyle listede yer aldığını teyit eden yeşil siyahlı kulüp, açıklamasında “Kulübümüze daha önce verilen 2 dönemlik transfer yasağı devam etmektedir. Ancak, kalıcı bir transfer yasağımız bulunmadığı için borçlar ödendiğinde transfer yasağının kalkacağını belirtmek isteriz. Yeni bir transfer yasağı söz konusu değildir” ifadelerine yer verdi.

Körfez’li Fatih, Milli Yüzmede Başarı Elde Etti

Sıradaki haber:

Körfez’li Fatih, Milli Yüzmede Başarı Elde Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.