h Dolar 34,2540 % 0.39
h Euro 37,2001 % 0.39
h Sterlin 44,7352 % 0.72
h Altın (Gr) 2.988,24 %1,16
h BIST100 8.942,90 %-0,66
a
  • Vakit
  • Spor
  • Dries Mertens: “Buradaki atmosferin, dünyadaki en iyi atmosferlerden biri olduğunu düşünüyorum”

Dries Mertens: “Buradaki atmosferin, dünyadaki en iyi atmosferlerden biri olduğunu düşünüyorum”

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferin dünyadaki en güzel atmosferlerden biri olduğunu belirtti. Mertens, "Bu akşam daha iyi yapabilirdik, sakatlarımızın olduğunu söyleyebilirim. Bugün ben hallettim, başka bir oyuncu da halledebilir. Hakemlerle ilgili olaylardan sonra onlara daha çok saygı gösterilmeli. Ali Sami Yen'de muhteşem bir atmosfer var, dünyadaki en iyi atmosferlerden biri olduğunu düşünüyorum" dedi. Galatasaray, Kayserispor'u 2-1 mağlup etmişti.

Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ali Sami Yen’de kazanıyoruz çünkü inanılmaz bir atmosfer var. Dünyanın farklı stadyumlarında oynadım, ancak bu atmosferin en güzellerinden biri olduğunu düşünüyorum. Yaşım 36 ve bu atmosferin gerçekten harika olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belçikalı futbolcu Mertens, mücadeleyi değerlendirdi ve “Daha iyi bir performans sergilemek mümkündü. Ayrıca sakat oyuncularımız olduğunu da belirtmeliyim. Skor 2-0 olabilirdi, ancak bu gerçekleştirmekte zorlandık” ifadelerini kullandı.

Liderlik özelliğini kullanarak galibiyete önemli bir katkı sağladığı sorusuna ise Mertens, “Evet, dediğiniz doğru. Bu, benim rolüm olabilir. Belki kulüp, beni bu nedenle transfer etti. Bugün ben öncülük ediyorum, perşembe günü başka bir oyuncu liderlik yapabilir. Türkiye’nin en büyük takımında oynuyoruz. Bugün ben olsam da başka oyuncular da bu görevi yapabilir” şeklinde yanıt verdi.

Maçın 28. dakikasında sayılmayan gol hakkında da konuşan 36 yaşındaki futbolcu, “Bu akşam hakem hakkında konuşmamız gerektiğini düşünmüyorum. Biz daha iyi işler yapmalıyız. Kendimize odaklanmamız gerekiyor. Hakemlere olan saygının, yaşanan olayların ardından daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle sarı kart aldım ve daha çok bizim üzerimize düşen konuları konuşmalıyız ve hakemlere saygı göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Belçikalı futbolcu ayrıca iç sahadaki galibiyet serisi ve gelecek hafta oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “Gelecek hafta zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Ali Sami Yen’de kazanıyoruz çünkü muhteşem bir atmosfer var. Dünyanın farklı stadyumlarında oynadım. Bugün pazartesi olmasına rağmen taraftarlar buraya gelerek bize destek verdi. 36 yaşındayım ve buradaki atmosferin dünyanın en güzel atmosferlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Bugün 1-1’ken bile bizi desteklediler ve enerji verdiler. Dolayısıyla Ali Sami Yen’de gerçekten muhteşem bir atmosferde oynuyoruz” şeklinde konuştu.

Samsunspor, transfer yasağının sona erdiğini duyurdu

Sıradaki haber:

Samsunspor, transfer yasağının sona erdiğini duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.