h Dolar 34,1168 % 0.29
h Euro 38,1301 % 0.29
h Sterlin 45,4440 % 0.3
h Altın (Gr) 2.865,62 %1,30
h BIST100 9.935,37 %-0,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Elazığ FK, önemli bir kayba uğradı

Elazığ FK, önemli bir kayba uğradı

Sebat Gençlikspor, TFF 3. Lig 4. Grupta üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için Sezer Kahraman'ı transfer etti. Elazığ FK'nın önemli stoperi Sezer, yeni takımıyla 1.5 yıllık anlaşma imzaladı. Kahraman'ın Elazığ FK'dan ayrılma nedeni belirsizliğini korurken, Sebat Gençlikspor ise sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamlamıştı.

Sezer Kahraman, TFF 3. Lig 4. Grupta iddialı takımlardan biri olan Sebat Gençlikspor ile anlaşma sağladı.
TFF 3. Lig 4. Grupta kümede kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK, ikinci yarı için önemli bir oyuncusunu kaybetti. Sezer Kahraman, sezon başında Karlıova takımından transfer edilen ve bu sezon stoper mevkiinde 17 maçta forma giyen bir futbolcu olarak takıma katılmıştı. Ancak şimdi, aynı grupta yer alan Sebat Gençlikspor ile anlaşma imzaladı.
Sezer Kahraman’ın Elazığ FK’dan ayrılma sebebi açıklanmazken, yeni takımıyla 1.5 yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtildi. Sebat Gençlikspor, grupta Play-Off mücadelesi veren takımlardan biri olup ilk yarıyı 3. sırada tamamlamıştı.

Ertuğrul Sağlam, takımının hafta sonu galip gelerek ligde taze bir başlangıç yapmayı hedeflediğini belirtti

Sıradaki haber:

Ertuğrul Sağlam, takımının hafta sonu galip gelerek ligde taze bir başlangıç yapmayı hedeflediğini belirtti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.