h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Elit Voleybol, Voleybol Genç Erkekler Kayseri Şampiyonluğunu Kazandı

Elit Voleybol, Voleybol Genç Erkekler Kayseri Şampiyonluğunu Kazandı

Kayseri Kulüplü Genç Erkekler Voleybol Sezonu şampiyonu belli oldu. Kayseri Elit Voleybol Kulübü şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası Gruplarında Kayseri'yi temsil etmeye hak kazandı. İkinci sırayı Develi Belediyespor, üçüncü sırayı ise Yeşilhisar Belediyespor aldı. Voleybol il Temsilcisi Halil Dicle, sezonun centilmence geçtiğini ve mücadele dolu maçlara sahne olduğunu belirtti.

“Kayseri Kulüplü Genç Erkekler Voleybol Sezonu Tamamlandı: Şampiyon Kayseri Elit Voleybol Kulübü!”

Kayseri Kulüplü Genç Erkekler Voleybol Sezonu sona erdi ve büyük bir heyecana sahne oldu. Bu heyecan dolu sezonu birinci sırada tamamlayan ekip ise Kayseri Elit Voleybol Kulübü oldu.

Voleybol il Temsilcisi Halil Dicle, Kulüplü Genç Erkekler Voleybol Ligi’nin centilmence geçtiğini ve büyük mücadelelere sahne olduğunu belirtti. Dicle, kupanın sahibini bulduğunu ifade ederek, “Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’na katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonası Gruplarında Kayseri’yi temsil etme hakkı elde eden Elit Voleybol Kulübü’ne başarılar diliyorum” dedi.

Elit Voleybol Kulübü’nün şampiyon olduğu ligde ikinci sırayı Develi Belediyespor, üçüncü sırayı ise Yeşilhisar Belediyespor takımı elde etti.

Başlık önerisi: “Kayseri Elit Voleybol Kulübü Şampiyon! Genç Erkekler Voleybol Sezonu Heyecan Dolu Maçlarla Tamamlandı”

Melikgazi Basketbol, Avrupa’daki rakibini belirledi: London Lions!

Sıradaki haber:

Melikgazi Basketbol, Avrupa’daki rakibini belirledi: London Lions!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.